Knack knack…äntligen… är jag här igen. Livet kom emellan och för mig är det viktigt att en blogg/hemsida har kvalitativa inlägg/content, det är A och O för mig. Under denna pause har jag också hunnit utbilda mig till journalist, vilket har varit en dröm sedan jag var sex år gammal.

Kära ni, vad jag har längtat efter att få börja skriva igen, har funderat mycket vad jag vill göra med bloggen. Min första blogg startade jag 2006 och sedan dess har det blivit några pauser under åren. För att sedan hitta gnistan igen. En annan dröm har alltid varit att ha min egna modekrönika, sitta framför datorn och bara få skriva samt inspirera likt Carrie i Sex and the city.
Så här kommer det- jag startar nu min egna krönika  #Veckans trendrapport och kommer att varje vecka belysa och fokusera på nya trender! Det är ett första steg sedan får vi se vad framtiden visar!

Jag hoppas ni vill följa med på denna resa både gamla och nya läsare! Jag är super taggad!

Mitt första rapport är redan på G!

Kram//M

2 Thoughts to “Nu är det dags!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *